Een verzorgingsproduct voor de lange-termijn

 

 


Waxguard – Voor glans en optimale bescherming

Na het polijsten is een Waxguard lakverzegeling de ultieme finishing touch. Waxguard lakverzegeling zorgt voor een hoge en diepe glans van uw auto. Dankzij de homogene beschermlaag biedt het extreem goede bescherming tegen UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging, straatvuil en allerlei weersomstandigheden. Na behandeling met Waxguard ontvangt u bij Poetscentrumkatwijk maar liefst 12 mnd lakverzegeling garantie met een officieel certificaat.

Voor extra gemak

Met de Waxguard behandeling blijft uw auto keurig schoon. Tijdens en na het wassen krijgt het water dankzij de homogene beschermlaag geen grip op de lak van uw auto. U hoeft enkel uw auto even af te nemen met een goede zeem en uw auto glimt weer als tevoren. De Waxguard lakverzegeling heeft u dus zo terugverdient.

Voordelen van Waxguard lakverzegeling

 • Beschermd tegen alle weersinvloeden
 • Wassen van de auto gaat eenvoudiger en kost minder tijd
 • Insecten krijgen minder kans om zich op de lak te hechten
 • Mooie en diepe glans van de lak
 • 12 mnd lakverzegeling garantie
 • Officieel certificaat

  De vanaf prijs is een indicatie voor een gemiddelde auto exclusief polijstbehandeling. De tijdsduur en onze prijs is afhankelijk van het soort auto, de staat en uw specifieke wensen.  Ceramic Guard is een nieuwe doorbraak op het gebied van op silicium gebaseerde nano coatings. Met dit revolutionaire product is het nu mogelijk om in één stap een zeer gladde, hoogglanzende en duurzame beschermlaag aan te brengen op de autolak. Ceramic Guard versterkt en verhoogt de hardheid van de lak waardoor de krasbestendigheid en kwetsbaarheid sterk verbetert. De lak krijgt een zichtbaar diepere kleur en glans gecombineerd met het 'easy to clean' effect en een sterk waterafstotende laag.


  Doorbraak in technologie

  De doorbraak start op moleculair niveau. Waar veel coatings gebruik maken van silicium oxide (SiO2) is bij Ceramic Guard het oxide (zuurstof) vervangen voor carbon (koolstof.) Door deze moleculaire aanpassing ontstond het SiCarbon+ molecuul met als groot voordeel een betere laagdichtheid.

  Bij SiO2 verdwijnt tijdens het proces van uitharden 30% van de laagdikte, terwijl SiCarbon+ een maximaal verlies heeft van maar 5%. Het carbon zet zichzelf vast tussen het silicium waardoor Ceramic Guard uiteindelijk een hogere dichtheid behoudt. Dit resulteert in een betere krasbestendigheid, flexibiliteit en permanente hechting van de nano moleculen op de lak die alleen te verwijderen zijn door middel van polijsten.


  Bescherming die blijvend is

  Ceramic Guard: een uniek product op basis van het SiCarbon+ molecuul. Een revolutionaire coating met een zeer goede bescherming en een sterke water- en vuilafstotende werking op de autolak. Hierdoor wordt wassen zeer eenvoudig. Insecten verdwijnen als sneeuw voor de zon en de lak is optimaal beschermd tegen straatvuil, zout, UV-straling, agressieve chemicaliën (ph2 tot ph13) en alles wat de autolak van buitenaf bedreigt. Daarnaast geeft Ceramic Guard een extreem hoge en zichtbaar diepere glans en kleurdiepte aan de lak.


  Ceramic Guard garantie

  Poetscentrumkatwijk geeft een standaard garantie van 2 jaar op het behandelde lakwerk. 


  Ceramic Guard 4life

  Met Ceramic Guard 4life is het mogelijk de garantieperiode te verlengen. Een jaarlijks terugkerende controle- en onderhoudsbehandeling van de Ceramic Guard zorgt voor een continuering van de garantieperiode. De garantie schuift een jaar door per controle- en onderhoudsbehandeling. Zo kunt u een levenslange garantie op de bescherming van uw auto claimen. Vraag naar de voorwaarden. 


  De vanaf prijs is een indicatie voor een gemiddelde auto exclusief polijstbehandeling. De tijdsduur en onze prijs is afhankelijk van het soort auto, de staat en uw specifieke wensen.