Dagelijks krijgt uw voertuig het zwaar te verduren. Vuil, vocht én verkleuring door uv-stralingen zijn allerlei factoren waaraan uw voertuig regelmatig wordt blootgesteld. Poetscentrumkatwijk bied verschillende mogelijkheden aan die de lak van uw auto weer in optimale conditie brengt. Door kennis en ervaring weten wij als geen ander dat de buitenkant van uw auto er wel degelijk toe doet.
Voordat de auto zijn poets- en beschermlaag krijgt, volgt er eerst een uitgebreide reinigingsbeurt. De auto oogt daarna weliswaar schoon, maar vuil dat in de lak is ingetrokken, word met alleen wassen niet verwijderd. Na het reinigen en drogen word met een speciale ( klei ) techniek, ingetrokken vuil uit het lak verwijderd. De velgen en deurstijlen zullen er weer als nieuw uitzien. Alle ramen en spiegels worden streeploos gereinigd. Deurrubbers worden ingevet om uitdrogen en vastvriezen te voorkomen. Harde kunststof delen aan de buitenkant van uw voertuig worden gereinigd, op kleur gebracht en beschermd.

Het gehele exterieur wordt machinaal gepolijst hierdoor verdwijnen de lichte wasstraat krasjes (swirls). Vervolgens word er WaxCoat aangebracht, deze duurzame WaxCoat van de refinish line bevat speciale polymeren en Carnaubawax en geeft een langdurige bescherming na het polijst-proces. Het product geeft een zeer diepe glans en zorgt voor een extreem gladde oppervlak of tegen meerprijs een lakverzegeling.